Треньорът на Барселона Херардо Мартино беше много радостен след победата с 4:3 над Реал (Мадрид) в зрелищното Ел Класико на "Сантяго Бернабеу", в което звездата Лео Меси блесна с хеттрик.

"Първенството започва отново за нас. Върнахме се в борбата за титлата, а ни смятаха за свършени. Е, видяхте - живи сме", доволно отчете Мартино след двубоя.

"Реал можеше да излезе със седем точки пред нас. Затова бе важно да се върнем в играта точно сега. Реал е един от най-добрите отбори в света, могат да правят всичко. Винаги могат да печелят, но този път ние не им позволихме. Победата ни е много ценна", коментира наставникът на Барселона.

"Трудно мога да говоря за Лео, а и не виждам нужда. За него мога да казвам комплимент след комплимент. Днес той счупи още един рекорд... Дано ми подари топката от мача. Неймар също се представи добре. Той е само на 21 години, но бе много полезен. Благодарение на него изравнихме, а Рамос бе изгонен след великолепното му диагонално включване", каза Мартино, хвалейки Меси и Неймар .

"Не видях добре ситуациите при дузпите. Тази на Рамос срещу Неймар изглеждаше ясна. При другите бях далеч, трябва да видя запис. Но арбитърът не реши мача", добави треньорът на Барселона.

ИСПАНИЯ - ПРИМЕРА ДИВИСИОН