ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голмайсторът на ПСЖ Килиан Мбапе е следен непрекъснато от медиите не само заради магическите му изпълнения на терена и очакван трансфер през лятото, но и за това, което прави в личния си живот. Френският национал привлече вниманието и заради предполагаема любовна връзка. Според медиите в Испания и Франция новата тръпка на нападателя е певицата Лола Индиго. За евентуална афера между двамата се заговори, след като той я последва в "Инстаграм".

Честта да бъдат следвани от голаджията имат едва 412 души, а подозренията за интереса му към певицата се засилиха след изненадващото посещение на Мбапе заедно с колегата си в ПСЖ Ашраф Хашими в Барселона. Според спекулациите световният шампион предприел воаяжа, за да се наслади на компанията на 31-годишната певица.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Лола Индиго, или Мириам Доблес Муньос, както е истинското ѝ име, е много популярна с изпълненията си в стил латино, регетон и електропоп. Печелила е много награди. В началото на кариерата се изявява като отлична танцьорка и е работила с Крис Браун, Енрике Иглесиас, Мигел Босе, Марта Санчес и др.

Паралелно с личните терзания тече и сагата покрай професионалното бъдеще на Мбапе. Световните медии вече съобщиха, че той се е договорил с Реал Мадрид и ще отиде на „Сантяго Бернабеу“ през новия сезон. На митичния стадион догодина ще се състои мегаконцерт с участието на именно на Индиго и така на французина евентуално няма да се налага специално да пътува от Париж до Мадрид, за да го гледа.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lola Indigo (@lolaindigo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lola Indigo (@lolaindigo)