Мениджърът на следващия съперник на Лудогорец в Шампионската лига Ливърпул Брендън Роджърс пое отговорността за слабите резултати на мърсисайдци и призна, че играчите му допускат нелепи голове както и при днешната загуба в гостуването на Кристъл Палас (1:3) в Лондон. „Червените” гостуват на Лудогорец в сряда вечер от 21:45 часа българско време на Националния стадион „Васил Левски”.

„Двубоят започна перфектно за нас, след като успяхме да вкараме гол толкова рано. Рики Ламбърт изигра много добре ситуацията - движението, докосването и завършекът бяха страхотни. Мисля, че той игра много добре днес. Очевидно в момента нашата увереност е ниска заради лошите резултати”, коментира Роджърс след поражението.

„Получаваме нелепи голове, но можем да обвиняваме само себе си затова. Като мениджър, аз поемам пълната отговорност за това. Трябва да бъдем по-компактни и решителни в защита. В доста от мачовете през този сезон взимахме аванс от един гол и това би трябвало да е достатъчно. Затова работим здраво върху защитата. Така и не успяхме да контролираме мача. Това става с трупането на опита. Да, ние имаме доста млади играчи и нови попълнения, но въпреки това трябва да се справяме по-добре", допълни специалистът от Северна Ирландия.