ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лионел Меси направи любопитно разкритие в Китай, след като по-рано обяви решението си да не участва на следващото световно първенство по футбол в Мексико, САЩ и Канада през 2026 година. Новото попълнение на Интер (Маями) описа Хосеп Гуардиола като "най-добрия треньор в света" и разкри четиримата играчи, с които се е чувствал най-добре на терена през цялата си кариера.

"Все още поддържаме контакт с Гуардиола. Спечелването на Шампионската лига онзи ден показва, че той е най-добрият треньор в света. Той заслужаваше този триумф", сподели Меси в интервю за китайското издание TTPlus.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Аржентинецът отдаде дължимото и на някои от звездите си съотборници. "Луис Суарес, Шави, Неймар, Ето'о", отсече аржентинският гений на въпроса с кои играчи за него е било най-голямо удоволствие да бъде рамо до рамо на терена.

„Златна топка? На този етап от моята кариера го приемам по следния начин: ако го получа, ще е добре, ако не го получа, всичко е наред. Тревожа ли се за това? Не, в този момент от живота ми това вече няма значение за мен. Винаги съм казвал, че за мен не са важни индивидуалните награди, а колективните. Най-важната награда в момента е Световната купа. Това е най-голямата награда за мен“, каза Меси по въпроса за "Златната топка", след като е печелил наградата рекордните 7 пъти.

Световните шампиони от от Аржентина са в Китай за контрола срещу Австралия този четвъртък в Пекин от 15:00 часа българско време.

Очакваше се Меси да се завърне в Барса, след като вече е свободен агент, но той избра предизвикателството на американската МЛС и ще продължи кариерата си Интер (Маями), въпреки че и Ал Ахли от Саудитска Арабия проявяваше засилен интерес да го привлече.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!