ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-скъпият футболист в историята Неймар коментира трансфера на бившия си съотборник в Барселона и ПСЖ Лионел Меси, който избра да продължи кариерата в Интер (Маями).

Бразилският национал разкри, че предварително е знаел какви ще бъдат плановете на аржентинеца, тъй като двамата са разговаряли по темата. Неймар предупреди всички американци да се наслаждават на играта на Меси, защото няма нищо вечно.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Меси в Интер (Маями)? Вече знаех. Меси е един от най-добрите ми приятели, подарък, който футболът ми направи. Имах възможност да го срещна, да играя с него и тогава станахме приятели. И така, вече знаех, че той ще отиде там, след като говорихме. Казах му, че ще бъде много щастлив заради града, начина на живот и възможностите да играе в Маями“, сподели Неймар в социалните мрежи.

„Сигурен съм, че Лео ще промени шампионата в САЩ. Мисля, че лигата ще стане много по-популярна. Така че мисля, че всички трябва да се наслаждават и да го гледат как играе, защото за съжаление нищо не е вечно… И очевидно беше горчив момент да го видя как напуска Париж“, добавя бразилската звезда.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!