Легендарният номер 10 на Барселона и Аржентина Лионел Меси бе запитан за своите мечти и цели, които е успял да постигне до момента през великата си кариера. 

Балхата споделя, че най-големите си мечти в кариерата и живота е успял да постигне, заедно със своите отбори.

"Краят е близо и аз се наслаждавам и ценя всеки момент максимално. Аржентина и Барселона са моят дом. Днес и аз съм на място, където се чувствам много щастлив, това е нов етап в живота ми.

Световното първенство 2026? Всичко се случва с причина в живота, сега просто се опитвам да живея ден за ден. Сега се чувствам много добре, като дойде този период ще видим. Не искам да казвам нищо предварително, наслаждавам се на всичко ден след ден. 

Благодаря на Бог, че мога да кажа, че постигнах всяка мечта, която имах. Най-голямата ми мечта беше да спечеля Световното първенство, не само моята, но и мечтата на всеки играч е да спечели Световното, когато започнем да играем.

"Спечелил съм всичко и за клуба на живота си Барселона, спечелил съм и титли в ПСЖ и не мога да искам нищо друго", завърши Лео.

В момента 37-годишният Меси продължава да чупи рекорд след рекорд, а отказването му все още не стои на дневен ред за щастие на милиони фенове по света.