ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Българският национал Николай Михайлов сподели, че е изпълнил мечтата от детството си - да играе в италианското първенство. От вчера юношата на "Левски" е собственост на новака в Серия "А" Верона, който го привлече от Твенте.

“Имах и други оферти, но още от малък ми беше мечта да играя в Италия. В началото на трансферния прозорец имаше интерес от страна на отбори от Украйна, Русия, Турция, но това бяха все страни, които не представляват интерес за мен. Разбира се, предложенията бяха с доста хубави финансови параметри, но аз съм на 25 години и ми е важно да продължавам да се развивам, да играя в топ първенствата, а Серия „А” е едно от тях. Имах и опция за Испания, искаха ме от Хетафе, но мисля, че италианския футбол доста би ми допадна", сподели Михайлов.

"Надявам се всичко да се развива нормално. Нямам много време да навлизам в оптимална форма, защото много се проточиха нещата, но от утре започвам по две тренировки и ще се опитам това да стане максимално бързо. Радвам се, че феновете на италианския футбол ще могат да ме гледат в българския ефир. Не знам дали ще съм готов още за първия мач с Милан, но се надявам да вляза възможно най-бързо в оптимална форма", продължи пред btv българският национал.

"Иван Иванов ми звънна, за да ме пита каква е ситуацията във Верона и се надявам до ден-два да вземе решение да дойде при мен или пък да отиде в Базел. Според мен следващата крачка за него трябва да е преместването в силно първенство, каквото е италианското, а не швейцарското, но аз моето мнение съм му го казал на него, сега остава той да си реши. Вече съм в Астрия, където Верона е на лагер. Още два дни ще сме тук, имаме една контрола, но не знам дали ще взема участие в нея. В събота се прибираме в Италия, а на следващия ден трябва да дойда в България заради националния отбор, защото имаме контрола с Македония”, добави Николай Михайлов.

БЛИЦ представя: Световните трансфери