Полският шампион Легия (Варшава) и българският национал Михаил Александров ще бъдат лишени от подкрепата на своите фенове в предстоящото си гостуване на Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига на 22 ноември.

Легия беше наказан от УЕФА заради мелетата между привържениците на тима и испанската полиция преди загубата на тима от Варшава с 1:5 от Реал (Мадрид) на 18 октомври в испанската столица. Освен това полският клуб е глобен с 80 000 евро.

Легия (Варшава) може да бъде лишен от подкрепата на своите фенове за още два мача, но това ще зависи от последващи прояви на агитката през следващата една година.

Както е известно, гостуването на Реал (Мадрид) във Варшава (3:3) беше играно пред празни трибуни заради наказание, наложено след предишна проява на феновете на Легия. Това беше четвъртият случай от 2013-а насам, когато тимът играе домакински мач пред празни трибуни.

Легия (Варшава) е на последното място в Група „F“ на Шампионската лига със само една спечелена точка от четири мача, като изостава на девет от лидера Борусия (Дортмунд).

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА