ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Фенове на Манчестър Юнайтед полудяха след загубата с 3:4 от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига снощи. Повод за това е дузпата в 52-ата минута, отсъдена срещу "червените дяволи" за игра с ръка на Ериксен.

Шведският съдия Глен Найберг прегледа внимателно ситуацията с ВАР и взе решение, с което ядоса британците.

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

Наказателният удар дойде само няколко минути, след като играчите на Юнайтед намалиха аванса на Байерн до 2:1 и според мнозина се е оказал ключов в срещата.

Фенове на Юнайтед веднага заляха социалните мрежи с коментари, в които изтъкват малкото разстояние между Упаменако, който нанася удар по топката и Ериксен.

Те дават и пример със ситуация от мач на "червените дяволи" с Тотнъм, в която отново има игра с ръка (след удар на Гарначо, спрян от Кристиан Ромеро), но не е отсъдена дузпа от Майкъл Оливър.

"Каква дузпа? Край с футбола", "Край, ограбиха ни", "Не мога да повярвам, че реферът даде дузпа за това.  Може би сме прокълнати!", "Вече не разбирам кое е дузпа и кое не", "Необяснимо и срамно решение на съдията", "Какво можеше да направи? Топката направо го простреля!", ядосват се в интернет.

Феновете споменават и реакциите на коментаторите на мача Дарън Флетчър и Оуен Харгрийвс, за които е било трудно да разберат решението на съдията.