ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Фенове на футбола и по-специално на Кристиано Роналдо започнаха мощна атака срещу ФИФА след проведената снощи в Париж церемония „The best“ по награждаване на най-добрите футболисти и треньори на 2022 г.

Както е известно, при мъжете призовете бяха обрани от представителите на Аржентина – Лионел Меси (най-добър футболист), Лионел Скалони (най-добър треньор), Емилиано Мартинес (най-добър вратар). Освен това привържениците на „гаучосите“ взеха наградата за най-добри фенове.

От своя страна Кристиано Роналдо за първи път от 2007 г. не попадна в идеалния отбор на годината на ФИФА. Феновете обаче решиха, че световната футболна конфедерация е демонстрирала неуважение и дори се е подиграла с португалеца, показвайки кадри с него от Мондиал 2022, на които той е резерва.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

„За пореден път унизиха Роналдо“, написа в социалните мрежи един от феновете, коментиращи церемонията на ФИФА.

„Не е първият случай, в който демонстрират неуважение към Кристиано по този начин“, допълни друг.

„Не говори добре за ФИФА това, че постъпва така с една от легендите на футбола. Има толкова много клипове на Кристиано Роналдо. Защо трябваше да пуснат такъв, на който той седи на пейката“, коментира трети.

Социалните мрежи са пълни с такива съобщения, като всички те са прикачени към основния профил на ФИФА или пък е поставен хаштаг на церемонията „The best”.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК