ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският треньор на Гьозтепе Станимир Стоилов заслужи много силни похвали от турските медии за работата си начело на Гьозтепе. 56-годишният специалист пое втородивизионния тим от Измир на 21 ноември 2023 г. и оттогава записа шест победи и една загуба, с което изкачи отбора си на второ място в класирането.

"Гьозтепе е в добро настроение, след като започна втория дял на първенството в Първа лига с победа с 2:1 като гост на Сакаряспор. "Жълто-червените" се възползваха от грешките на своите конкуренти за място в Суперлигата и излязоха на второ място във временното класиране. Лъвският пай за успехите на отбора се пада на българския треньор Станимир Стоилов. С назначаването на опитния специалист Гьозтепе с игра и резултати доказа претенциите си да спечели промоция за елита", пише изданието „Gazete Yenigun“.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Отборът промени облика си след идването на Станимир Стоилов и под ръководството на българския треньор отборът спечели 5 от шесте си мача за първенство. Единственото поражение беше срещу Бодрумспор. Победени бяха Тузласпор, Гиресунспор, Генчлербирлиги, лидерът Еюпспор и Сакаряспор. Отборът на Стоилов вкара 15 гола в шест шампионатни мача, а допусна само пет. Освен това атакуващият стил на игра на Гьозтепе до последния съдийски сигнал очарова феновете. Станимир Стоилов направи разликата в Гьозтепе. Опитният български треньор постигна важни неща, след като встъпи в длъжност. Надеждата на Измир за Суперлигата прави твърди стъпки към постигане на целите си", завършва анализът на турската медия.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!