Мениджърът на Интер Жозе Моуриньо даде официалната си пресконференция преди 1/8-финала-реванш от Шампионската лига срещу Челси. Португалецът се връща на “Стамфорд Бридж”, но вече като треньор на италианците. В първия мач Интер победи с 2:1.

“Мисля, че винаги ще си остана Специалния, каквото и да стане с този мач. Искам, когато стана на 70 години, името ми пак да означава нещо за Челси. Така че след края на мача аз ще бъда единствения Специален. Без значение, дали ще победя, или ще загубя”, каза Моуриньо пред журналистите.

“Жал ми е, защото като погледна Манчестър Юнайтед, Арсенал и Ливърпул, всички са там. Сър Алекс, Венгер и Рафа Бенитес. Направих достатъчно, за да бъда и аз на същото място, което заемах преди. Но решението вече е взето, няма връщане назад. Гледам напред и искам да печеля трофеи. Мисля, че го правя, а Челси? Те спечелиха една ФА Къп и това е. Не искам да коментирам Челси, играчите на Челси, феновете на Челси или борда на директорите на Челси”, продължи Моуриньо.

“Честванията ми ще бъдат по-сдържани, ако спечелим, защото все пак това е Челси. Ще дам всичко от себе си, за да победим. Преди двубоя всички знаят, че аз ги обичам и след края на мача отново ще ги обичам. Но за тези 90 минути не познавам никого”, завърши специалистът./БЛИЦ