Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо бе бесен след поражението при визитата на Астън Вила (0:1) в Бирмингам. Специалния бе изгонен от треньорската скамейка в края на срещата заради реплики, а преди това отборът му бе останал с 9 души на терена след червените картони на Вилиан и Рамирес.

„Заслужавахме много повече. Играхме добре срещу добър отбор. Справихме се добре в защита. Но нищо повече не мога да коментирам, защото ще бъда обвинен. Във футбола понякога просто трябва да продължиш напред. Няма да коментирам червените картони и най-спорните моменти, защото ако коментирам, ще си имам големи проблеми”, сподели след мача Моуриньо, който очевидно не остана доволен от съдийските отсъждания в срещата.

„Не искам да коментирам и дали съдията е спестил червен картон на Вила през първото полувреме. Съдиите правят, каквото правят и си отиват у дома. Те не дават пресконференции след мача, не коментират и отказват даже да разменят няколко думи с мен, който съм от толкова време във футбола и ги питам възпитано: „Може ли да говорите с мен за 5 секунди? И съдията ми отговаря „Не, Не може да говоря с вас за 5 секунди”. Питах Крис Фой дали може да ми отдели само 5 секунди и той ми отказа. Приемам това и продължавам”, оплака се още Специалния.

„Исках да задам само един прост въпрос на съдията. Въпросът беше: „Може ли Агбонлахор да стане от резервната скамейка, да изненада в гръб мой играч и да го сграбчи за врата. Това възможно ли е? Без жълт картон, без червен картон... нищо. Но не ми позволиха да си задам въпроса и ме пратиха в публиката. Трудно ми е да си затворя устата, много трудно, но трябва да го направя. Не искам да имам дисциплинрани проблеми, нито пък Челси да има такива проблеми”, завърши португалецът.