Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остана изключително доволен от представянето на футболистите си при победата снощи с 2:0 над Сток Сити.

"Всички бяха изумителни. Всеки един от моите футболисти си свърши работата перфектно. Направихме няколко промени в сравнение с нормалния начин на игра, за да се адаптираме към този труден за игра стадион", каза Моуриньо след успеха.

"Представянето ни беше фантастично. Това беше един от онези мачове, в които победата е много повече от трите точки. Това беше типичният английски мач, страхотен двубой. Много съм доволен, защото спечелихме на един от най-трудните за побеждаване терени. Това, което сме правили в миналото не е важно. През този сезон ние сме на върха от първия кръг и сме там, защото играем наистина добре", добави наставникът на Челси.

"Нашата програма по Коледа е най-трудна в сравнение с тази на конкурентите ни. Имаме три мача навън - срещу Сток, Саутхемптън и Тотнъм, както и домакинство на Уест Хям, който се справя изумително добре под ръководството на Големия Сам", допълни португалецът.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА ТУК