Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо говори на традиционната пресконференция преди мача от Висшата лига с Челси. Той коментира връзката си с ръководството на "синия" клуб и тази с феновете на отбора. Специалния обаче отказа да коментира словесните престрелки с Антонио Конте.

"Не искам да коментирам, изобщо", отговори Моуриньо на въпрос, който бе свързан със словесните престрелки в медиите между него и Антонио Конте.

"Много добър мениджър, прекрасен отбор, това е важното за мен. Просто това. Да играя срещу Челси през годините означава малко, малко и все по-малко. Аз напуснах преди две години, следващият сезон ще станат три, а след това четири...", каза Специалния.

"Имам добра връзка с ръководството на Челси. Никога няма да забравя, че те бяха до мен в най-трудния момент, когато баща ми почина. Те показаха, че са ми приятели. С футболистите също нямам проблеми, не съжалявам за нищо. Нямам проблем и с феновете на отбора, когато ме видят на улицата дори усещам симпатията им, а това е нещо, което трябва да трае вечно", завърши в свой стил Жозе Моуриньо.

Манчестър Юнайтед приема Челси в неделя от 16:05 часа, двубоят е от Висшата лига на Англия.
РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА