Старши треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо заяви, че има желание да остане в отбора още няколко сезона. Това той направи на пресконференцията преди втория полуфинал за Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен. Първата среща между двата отбора завърши при резултат 2:1 за Байерн Мюнхен.

„Не знам какво е бъдещето ми, но мисля, че ще остана тук. Имам договор с тима, но предстоят разговори. Би ми харесало да остана в клуба за още няколко сезона.“

„Нашата философия е ясна. Всеки мач е важен за нас. Не мога да кажа дали Шампионската лига е по- важна от Ла Лига, защото в първенството винаги печели по-добрият, за разлика от тези европейски турнири. Но въпреки всичко, финалът на Шампионската лига е най-важният мач за всеки треньор и футболист. Мисля, че моите футболисти са готови за този двубой. Не харесвам твърде голямата емоция, но не харесвам и нейното отсъствие. Ние знаем какво искаме от този финал и ще се опитаме да го постигнем. Байерн знае, че ако не отбележи гол, ще напусне турнира. Нямам чувството, че този мач ще бъде последен за нас. Байерн е отбор, който заслужава само похвали. Имат добър треньор, добри играчи. Те имат право да бъдат на финал“, сподели Жозе.