Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо изнесе интересна пресконференция, на която открито нападна и разкритикува двама от лидерите на тима – Пепе и Икер Касияс.

Той коментира първо сънародника си Пепе. Португалецът защити своя съотборник Касияс, а реакцията на Моуриньо не закъсня.

"Пепе има проблем и неговия проблем се нарича Рафаел Варан. Говоря за него само, защото ме питате. Не трябва да си много умен за да разбереш, че говори така от яд. Не е лесно, за футболист на 31 години с история да бъде прегазен от 19-годишно хлапе като Варан. Аз имах смелостта да сложа Варан. Много е просто, животът на Пепе вече се промени. Рафаел Варан и Серхио Рамос са бъдещето на Реал (Мадрид)”, изригна Специалния.

Последва темата с вратарския пост:
"Диего Лопез ми харесва повече като вратар, отколкото Икер Касияс. Това е. Предпочитам вратар, който играе добре с краката си, доминира във въздуха и е отличен в рамката на вратата. Предпочитам такъв тип вратар, както Касияс може да каже, че предпочита Дел Боске или Пелегрини, по лесни за манипулиране треньори. Докато аз съм треньор на Реал ще пази Диего Лопез! Това е решението ми и трябва да го уважите."

"Утре (срещу Малага) ще играят Начо, Албиол, Варан и Коентрао. Начо Фернандез е в добра форма и израства като играч. Много ми харесва играта му”, допълни Моуриньо.

Той отново не разкри дали ще остане в Реал (Мадрид) или ще подпише с Челси, както твърдят слуховете.