Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо отново не пропусна възможността да се заяде с Кристиано Роналдо. Преди няколко дни Специалния заяви, че истинският Роналдо е онзи от Бразилия, а не Кристиано Роналдо от Реал (Мадрид). Вчера Белия балет срази Челси с 3:1 на финала в Маями и спечели трофея от приятелския турнир International Champions Cup. Новият треньор на „кралския клуб” Карло Анчелоти се изправи срещу бившия си тим, а същото важеше и за завърналия се на „Стамфорд Бридж” Моуриньо. След мача Жозе заяви, че не смята да се извинява, защото никого не е обидил с изказването си.

"Казах това, което мислех. Това е същото, когато ме питате кой е истинският Мюлер, Томас или Герд. Разбира се, че е Герд. Така и истинският Роналдо е от Бразилия", каза Жозе Моуриньо, цитиран от "Марка".

Моуриньо отказа да говори за начина, по който Кристиано Роналдо отпразнува головете си срещу Челси. "Той вкарва голове през целия си живот. Приятно ми е, че и този път бе сред голмайсторите, но и ние направихме няколко грешки. Не искам повече да говоря за Реал", каза още Специалния.

„Аз говоря само на терена. Нещата извън него не ми влияят. Не съм се радвал пред Моуриньо, гледах нашата пейка. Не го поздравих, просто защото не го видях. Иначе след мача срещнах много хора от треньорския екип на Челси“, лаконичен беше самият Роналдо.