Жозе Моуриньо пое вината за загубата от Гранада с 0:1. Поражението дойде след автогол на Кристиано Роналдо.

„Това е много тежка загуба за нас. Отговорността за нея е изцяло моя. Не искам да говоря много. Контузията на Роналдо не е тежка, иначе нямаше да рискуваме с неговото включване в игра“, заяви Моуриньо.

“Негативният резултат е най-важното нещо и трябва да си вземем поуки за безобразно слабата ни игра. Боли ме от загубата и от представянето ни през първото полувреме. То беше трагично. През второто доминирахме и се опитахме да изравним резултата, но ни беше много трудно“, продължи португалецът.

Моуриньо не пропусна да нападне и Барселона: “Има едно нещо, което е ясно и то е ясно от много време. Има отбори, които нямат никаква възможност да контролират календара си. Мачът в сряда бе много важен и натоварващ, но ето че след това единият отбор играе в събота, а другият в неделя. Винаги става така."

Жозе бе много разочарован и от представянето на някои футболисти. „Играчите трябва да се доказват по всяко едно време на терена. Аз вече имам едно на ум и ще взема мерки срещу тези, които се представиха слабо. Някои бяха много изморени, защото играха 90 минути срещу Барселона, но други просто не се раздадоха напълно. Аз знам кои са тези футболисти и ще взема мерки.“/БЛИЦ