Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо не пропусна шанса да се заяде с феновете на Милан след равенството между двата тима (2:2) в мач от Шампионската лига снощи. Камерите на “Скай Спортс” изловиха Специалния докато показваше три пръста на феновете на “росонерите”. С този жест той им припомни факта, че миналия сезон взе требъл с големия им враг Интер.

Португалският специалист бе ядосан на съдията, който не отмени втория гол на Филипо Индзаги, паднал след очевидна засада.

„Първото попадение за Милан дойде след грешка на Пепе, който се подхлъзна. Това бе глупава ситуация за нас. Вторият гол за домакините пък дойде от стопроцентова засада. Но не искам да говоря за това. Видяхме и колко силен характер имат играчите на Милан. Не показаха кой знае какъв футбол, но все пак си пролича опитът, който притежават в Шампионската лига”, заяви Жозе.

„Добър отбор сме, но трябва да подобрим представянето си. Всички в тима са млади и ни чака доста работа. Ако се справим с проблемите, можем да спечелим Шампионската лига”, завърши Моуриньо./БЛИЦ