Жозе Моуриньо бе много разочарован от представянето на Рома при 2:2 с Бодьо/Глимт в груповата фаза на Лигата на конференциите. Преди две седмици Специалния и "вълците" му ядоха нечуван пердах в Норвегия – 1:6. Снощи те едвам се докопаха до равенството. Португалецът обаче в типичния си стил проплака за дузпи. И обвини за това съдията Анастасиос Папапетру от Гърция.

"Смятам, че този резултат не е справедлив. Не показахме особено добра игра, направихме доста технически грешки, особено през първото полувреме при изнасянето на топката от защитниците. Всеки път, когато топката стигаше до Верету или Дарбо, я губехме. В крайна сметка резултатът е 2:2, но имаше две чисти дузпи в наша полза. Чисти като сълзи. Те имаха два удара и два гола, докато ние вкарахме два гола и не получихме две чисти дузпи. Не знам дали причината е, че тук залагат на млади и неопитни съдии, които още не са толкова добри в работата си. В Норвегия не казах нищо за арбитрите, защото загубихме с 1:6, но днес двете дузпи бяха абсолютно чисти", каза Моуриньо.

След равенството Бодьо/Глимт е лидер в група "C" с осем точки, а Рома е втори със седем. Зоря е трети с шест, а ЦСКА е последен със само една спечелена точка.