Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо похвали Саутхямптън след равенството 1:1 помежду им, но изрази претенции за неотсъдена дузпа.

„Саутхямптън се защитаваше много добре организирано. Те играха с огромно желание и бяха много солидарни. Те дадоха всичко от себе си в борбата за точката. Моите футболисти се опитаха да победят, особено през второто полувреме”, сподели Моуриньо.

„Не мога да разбера защо съдията не свири дузпа за нарушението на Мат Таргет срещу Сеск Фабрегас. Мениджърът на Уест Хям Сам Алърдайс започна да говори за симулациите на играчите на Челси. След това мениджърите се изредиха един след друг. Това накара съдиите да сменят дузпата срещу Саутхямптън с жълт картон. Същото се случи срещу Диего Коста в мача срещу Бърнли. Аз не мога да разбера това”, изрази негодуванието си Специалния.

„Точката си е точка срещу един труден съперник. Има съмнения около някои дузпи, но в тази ситуация няма такива. Това бе много голяма дузпа за нарушението срещу Фабрегас”, завърши мениджърът на Челси.