Наставникът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо отрече появилите се спекулации, че напуска моментално "Сантяго Бернабеу". В същото време португалецът се извини на феновете на "кралския клуб" за поведението си в мача-реванш за Суперкупата  на Испания срещу Барселона (2:3).

Първо "Canal +" гръмна с новината, че португалецът напуска "Сантиаго Бернабеу", а след това "Марка" и "АС" разпитаха източниците си и излязоха с опровержение на информацията.

"Това са глупости! Само тези, които не ме познават, могат да мечтаят или да си измислят такива неща за мен. Имаме един велик президент и един генерален мениджър, който работи за Реал (Мадрид) по 24 часа на ден. Мотивацията ми е много голяма и няма да ходя никъде", казва Специалния в изявление на официалния сайт на Реал (Мадрид).

„Искам още да се извиня на феновете на Реал, но само и единствено на тях, за поведението си в последния ни мач. Някои хора са по-усъвършенствани в областта на лицемерието от мен, така че те си крият лицата и говорят тихичко в тунелите. Не искам да се уча да съм лицемер, не желая това. Най-добри пожелая на всички. Ще се видим още утре на стадион `Сантяго Бернабеу"", допълни португалецът. /БЛИЦ