Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо определи като нелеп третия гол, който тимът му получи при загубата с 1:3 от ПСЖ в първи 1/4-финален мач от Шампионската лига. Двубоят се игра в сряда в Париж, а реваншът е другата седмица.
 
„Това беше нелепо. С такова нападение ПСЖ трябва да вкарва фантастични голове. Не очакваш да получиш такива абсурдни попадения“, коментира Специалния.
 
„При първия гол топката отиде в Лавеци, той спря, воле и във вратата. Това беше от типа на едно положение – един гол. След това автогол, а третото положение беше куриоз. Това не е гол, това е майтап“, допълни португалецът.
 
„Не съм доволен от представянето на нападателите на тима през целия сезон и заради това опитах различен подход. Знаех, че присъствието на Андре Шюрле ще ни даде повече контрол върху топката. При 1:1 направих промени, тъй като считах, че Фернандо Торес ще ни даде повече дълбочина в атака от Шюрле“, анализира Моуриньо.
 
„Имаме затруднения с вкарването на голове в напрегнати мачове, особено когато съперникът има футболисти, които бележат от никакви положения. По принцип ние не разполагаме с играчи, които се разписват често, но знае ли човек какво ще стане на реванша. Имаме трудна задача, но не и непосилна. Няма невъзможни неща във футбола“, заяви мениджърът на Челси.