Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо забърка скандал в Москва, където тази вечер тимът му гостува на местния ЦСКА в първи мач от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига. Двубоят е от 19:00 часа и ще бъде предаван директно по "Диема".

"Тия са пе**расти! Не казват с какви топки ще се играе мача", разгневено коментира Моуриньо пред един от помощниците си по време на тренировка снощи на "Лужники".

Думите му обаче са уловени от камерите на испанските медии, които са в Москва за важния мач.

"Това е много важен мач за нас. Не мога да си позволя да дам почивка на някой от основните играчи. Ние имаме много добри футболисти и ще подбера състав, който може възможно най-адекватно да се противопостави на противника. ЦСКА са грамотен тим, който ще ни създаде проблеми, ако се разсеем", коментира на пресконференцията преди двубоя Моуриньо.

"Минус 10 градуса не е като плюс 15. Така футболът трябва да бъде игран на пластична настилка. Не е лесно в такива студове. Разбира се, футболът е далеч по-приятен, когато се играе на естествена трева. Въпреки всичко, ние сме тук, за да постигнем добър резултат. Освен на победа, ще бъдем доволни и на голово равенство. Най-важното е да излезем крайни победители след двата мача", каза още португалският специалист.