Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс пое отговорността за поредния резил на тима му - загубата с 0:3 от Сити. Спецът отчете, че отборът му е с "няколко нива" под класата на градския съперник. Шампионите са седми и вече изостават на 15 точки зад Сити, който дори е с 2 мача по-малко от тях.

"Първите 15 минути Сити ни надигра. След това изравнихме играта и до втория гол имахме своите шансове, но като цяло не бяхме достатъчно добри", отбеляза мениджърът на Юнайтед.

"Трябва да играем още по-добре, да надминем себе си с няколко нива, в момента не сме там, където трябва", каза Мойс, който критикува играчите си и за слабото началото след почивката и пропуските при опазването на Джеко за второто му попадение в 56-ата минута.

"Ключовото бе да не допускаме втори гол, за да имаме шанс за нещо повече. Вместо това натискът беше върху нас. На почивката казах, че трябва да играем в тяхната половина, но това така и не се случи", допълни Мойс.

"Поемам отговорността и винаги ще го правя. Влязохме в срещата в доста добра форма, но ранният гол ни върна крачка назад. Всички са наясно, че в нашата работа се изисква известно време нещата да тръгнат така, както искаме. Знаех, че сезонът ще е тежък за нас, но се надявах да сме много по-конкурентни и по-близо до върха", завърши Мойс.

АНГЛИЯ - ВИСША ЛИГА