Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс похвали играчите си след убедителната победа с 4:0 при визитата на Нюкасъл във Висшата лига и намекна, че след 10-ия успех на тима му при гастроли този сезона очаква победа и в Мюнхен. „Червените дяволи” гостуват на Байерн в реванш от 1/4-финалите на Шампионската лига следващата сряда от 21:45 часа българско време на „Алианц Арена”.

„Най-трудното нещо във футбола е да печелиш далеч от дома, а ние се справяме. Дано продължим в същия дух и в следващите ни мачове", сподели Мойс след размазващата победа срещу „свраките”.

"Бяхме много добри, а някои от индивидуалните изпълнения на играчите бяха просто фантастични. И като отбор се представихме на добро ниво. Започнахме малко тромаво, но малко след като намерихме ритъма си, се представихме много силно. Като цяло съм много доволен от представянето ни като гости”, допълни шотландецът и отличи Хуан Мата, който реализира два гола в Нюкасъл.

"Хуан беше просто великолепен. В първите няколко мача не показа качествата си, но сега бележи и подава за голове. Лошото след този мач е само контузията на Ашли Йънг. Той има скъсано сухожилие на ръката и това изглежда лошо. Колко време ще е извън терените обаче, не мога да кажа", завърши наставникът на „червените дяволи”.