Mениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, който в събота дебютира със загуба начело на "червените дяволи" - 0:1 от сборен отбор на тайландското първенство, заяви, че няма ограничения в бюджета за лятна селекция и е получил уверение от ръководството на клуба, че може да наддава за всеки, когото пожелае. Шампионите вече изпуснаха една от основните си цели - халфът на Барселона Тиаго Алкантара, а още от края на миналия сезон се спекулира с теорията, че Юнайтед ще направи поне един трансферен удар, с който ще счупи клубния рекорд. Очевидно Мойс се облизва за Кристиано Роналдо и Гарет Бейл, но дали португалската звезда ще се озове обратно на "Олд Трафорд", или пък уелсецът ще смени Тотнъм с "червените дяволи", предстои да разберем...

"Нямам бюджет. Просто отивам и вземам, когото искам", каза Мойс.

"Оглеждаме се за най-добрите играчи. Мисля, че е важно да покажем на хората, че пазим традициите и се опитваме да развиваме клуба", заяви Мойс.

"Няма да назовавам имена, но със сигурност винаги търсим най-добрите играчи. Мисля, че трябва да се подсилим в две зони. Нямаме много опции в средата на терена. Освен това ние сме клуб, който се стреми да инвестира в младите, така че може да очаквате да привлечем играчи в тази възрастова група. Работим здраво, за да сме сигурни, че първият трансфер ще бъде възможно най-подходящият. Наследих много добър отбор и искам да го развия по най-разумния начин", добави наставникът на "червените дяволи".