Станимир Стоилов не бе доволен от играта на Анортозис след загубата от Омония с 0:1 в мач от първия кръг на плейофите на Кипър. Двубоят се игра вчера и бе драматичен, тъй като бе прекратяван няколко пъти. Първо един от страничните съдии бе уцелен с бомбичка и припадна за известно време, в 75-ата минута проливен дъжд прати за 15-ина минути футболистите в съблекалнята, а в последните минути имаше бой между фенове и полицаи.

“Поздравления за Омония. Получи се хубав мач, бяхче по-добри единствено в първите 15 минути. Много трудно владеехме и задържахме топката. Имахме 2-3 положения, но не успяхме да ги реализираме. Трябва да работим и да подобряваме играта си”, заяви Стоилов след края на двубоя.

Това бе първо поражение за треньора, след като пое Анортозис през зимата. На тима бе присъдена служебна загуба от Ермис през януари заради изцепки на феновете. В следващия кръг грандът от Ларнака посреща АЕК на “Антонис Пападопулос”. В плейофите АПОЕЛ, Омония, Анортозис и АЕК играят по два пъти помежду си, за да определят шампиона и участниците в евротурнирите./БЛИЦ