ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Броени дни, след като юноши на Реал (Мадрид) бяха замесени в секс скандал, испанският гранд беше замесен в нова неприятна ситуация. Бившият скаут на „белия балет“ Маноло Ромеро изрази съмнения относно възрастта на бразилския нападател Ендрик, който трябва да се присъедини към Кралския клуб през следващото лято. Сделката беше представена на 15 декември 2022 г. и ще влезе в сила на 21 юли 2024 г., когато младият футболист навърши пълнолетие.

При финализиране на трансфера му от Палмейрас на „Сантяго Бернабеу“ 17-годишният футболист трябва да стане най-скъпият тийнейджър в историята на футбола. Според предварителната договореност между двата клуба, Реал (Мадрид) трябва да плати 35 милиона евро, но с различните предвидени бонуси сумата може да достигне 60 милиона.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Съмнявам се в посочената възраст на Ендрик. Вероятно притесненията ми са породени от факта, че изглежда прекалено силен физически за възрастта си. В такива моменти винаги се сещам за Радамел Фалкао, който пристигна в Европа по-възрастен от представените му години“, заяви Маноло Ромеро пред радио „Cadena SER“.

“Помня случай, при който един от моите шефове в Реал (Мадрид) отиде да гледа мач между Колумбия и Уругвай в мач от Копа Америка. На следващия ден във вестниците се появиха снимки от срещата. На една от тях беше бащата на Фалкао, който също беше футболист. До него стоеше малкият Радамел. Трябваше само да погледнем документите и да видим разликата във възрастта. След това и колумбийският треньор Пако Матурана потвърди подозренията“, допълва бившият служител на Реал (Мадрид).

Радамел Фалкао официално е роден на 10 февруари 1986 г. Впоследствие се появиха съмненията, че колумбиецът всъщност е две години по-възрастен. Редица издания в родината му опровергаха обвиненията за подменената възраст, но съмненията сред хората остават.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!