Българският защитник Александър Тунчев е нарочен за гонене от Лестър през лятото. Ръководството на тима от Чемпиъншип умува на кои играчи да предложи нови договори, пише "Би Би Си". Съдбата на българина ще стане окончателно ясна до края на седмицата.

Контрактът на 29-годишния централен бранител изтича през юни. За последните 2 години той е играл само в 5 мача, като основна причина за отсъствието му в по-голяма част от срещите са сериозни контузии в коляното.

Агентът на българина ще пристигне във вторник, за да започнат разговори и Тунчев се страхува, че това може да е последният му сезон в клуба.

"Много е трудно, както за Ериксон, така и за целия клуб, защото имах тежки контузии. Сега обаче се чувствам напълно здрав. Имах период, когато мислех, че никога повече няма да мога да се върна на терена, но сега съм щастлив, защото мога да тренирам и играя", сподели Тунчев пред "Би Би Си".

През уикенда българският бранител игра при победата с 4:2 над Ипсуич, като това бе едва втората му изява с екипа на "лисиците" този сезон. /БЛИЦ