ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Футболен съдия №1 на България Станислав Тодоров за пореден път получи наряд във втория по сила европейски клубен турнир. Шуменецът ще ръководи двубоя от Лига Европа между Виктория (Пилзен) и Апоел (Тел Авив).
 
Двубоят е в четвъртък от 20:00 часа българско време. Асистенти на Тодоров ще бъдат Венцислав Гаврилов и Николай Ангелов. Четвърти рефер е Веселин Мишев, а за допълнителни съдии са определени Николай Йорданов и Георги Йорданов.
 
За Станислав Тодоров това ще бъде втори мач от груповата фаза на Лига Европа през този сезон, след като свири Рапид (Виена) – Розенборг (1:2). През тази година той ръководи два мача от квалификациите на турнира и един от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.
 
В рамките на последния месец 36-годишният шуменец ръководи двете най-големи дербита в българския футбол: ЦСКА – “Левски” (1:0) и Локомотив (Пловдив) – “Ботев” (Пловдив) (2:2). След дербито вчера в града под тепетата ръководството на "Ботев" заяви, че ще подаде жалба срещу Станислав Тодоров. Спортният директор Александър Александров беше недоволен заради червения картон на Бобан Грънчаров.