Феновете на Бока Хуниорс страшно много обичат отбора си и в това цял свят се е убедил през годините. Снощи обаче се случи нещо, с което аржентинците приковаха вниманието. Пълният стадион "Ла Бомбонера" се тресеше без да има футболен мач. Горещите ултраси на Бока подкрепиха по невероятен начин любимците си преди реванша с вечния враг Ривър Плейт за финала на Копа Либертадорес. 

Шефовете на гранда от Буенос Айрес решиха да направят заниманието открито за привържениците и близо 60 хиляди се изсипаха на стадиона. Запалянковците създадоха страхотна атмосфера, надъхвайки футболистите. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Историческият реванш между Бока и Ривър е утре от 22:00 часа българско време, като на "Монументал" няма да присъстват фенове на гостуващия отбор. В първата среща не беше излъчен победител - 2:2. Тук обаче головете на чужд терен не важат, така че ни очаква доста вълнуващ сблъсък на "Монументал". При равенство и утре, без значение при какъв резултат, ще се премине към продължения от по 15 минути. При нов хикс следва изпълнение на дузпи.

Припомняме, че никога досега двата големи съперника от Аржентина не се бяха срещали на финал във водещия клубен турнир в Южна Америка - Копа Либертадорес.