Националите на Черна гора победиха Уелс с 1:0 преди няколко дни, а днес гостуват на България. Двубоят от евроквалификационна група “G” е от 20,30 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Оказа се, че черногорските футболисти играят без премии. “Няма премии, какви премии да има?", останаха учудени журналисти от Подгорица, които пристигнаха вчера за двубоя. Никой от федерацията не е имал среща с футболистите за определяне на бонуси при евентуално класиране на европейското първенство. Момчетата играели за честта на страната си и само при някоя изненада може да получат премия.

В Черна гора преди началото на кампанията никой не правел сметки, че националите им може да се класират на Европейското. По тази причина нямало и договорени премии с федерацията.

Нашите национали обаче побързаха да говорят с президента Борислав Михайлов. Лидерите седнаха и искаха бонуси за класиране на Европейското в Полша и Украйна през 2012 година. Както БЛИЦ вече писа, исканата отборна премия от “лъвовете” била около 2,2 милиона евро./БЛИЦ