Преговорите между БФС и националите за премиите, които те ще получат при класиране на европейските финали в Полша и Украйна, не са дали очаквания резултат. Това съобщиха пред БЛИЦ достоверни източници както от футболната ни централа, така и от представителния ни тим.
 
Снощи президентът на БФС Борислав Михайлов е имал продължителен разговор в Лондон с капитана Стилиян Петров и другия от асовете на отбора Мартин Петров. Двете страни обаче не са стигнали до крайно решение и разговорите са били отложени за понеделник вечерта, когато ще продължат на софийска земя.
 
Според непотвърдена информация футболистите са поискали обичайните 2,2 милиона евро, които ще си поделят при класиране. Този път Боби не се е съгласил, а е настоял за намаляване на сумата. Отделно играчите са пожелали да получат извънредни премии при победа над Англия в Лондон тази вечер, но и това им предложение е било отхвърлено.
 
Все пак националите се надяват, че Борислав Михайлов ще промени решението си, ако довечера те сторят чудото и измъкнат поне точка от сочения за пълен фаворит английски отбор./БЛИЦ