Бившият английски национал Стив Ходж изненадващо или не категорично отказва да продаде фланелката, носена от легенда Диего Марадона по време на паметния 1/4-финал между Аржентина и „трите лъва“ на Мондиал' 86 в Мексико. 58-годишният англичанин си разменя фланелката с аржентинеца след поражението с 1:2 срещу "гаучосите" на стадион "Ацтека" в Мексико Сити. Тогава Марадона реализира попадение с ръка, което по-късно нарича гол с "божията ръка", а след това вкарва и един от най-красивите голове в историята за 2:1 в полза на Аржентина.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Имам тази фланелка от 34 години и никога не съм се опитвал да я продавам. Много ми харесва това, че я притежавам. Има наистина огромна сантиментална стойност. Хора постоянно ме търсят по различни начини заради тази фланелка, но тя не се продава", заяви Ходж пред Би Би Си Радио Нотингам".

Към момента екипът от онзи двубой на Дон Диего, чиято смърт потопи хора от цял свят в траур и накара мнозина да облекат фланелка с неговото име, се намира в Националния футболен музей в Манчестър. Само преди няколко дни експерти коментираха, че цената на въпросната фланелка може да се вдигне в пъти заради повишеното търсене след смърт на знаменитост.