Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Най-новото попълнение на Барселона Малком се оказа героят за победата с 5:3 над Тотнъм в мач от Интернешънъл Чемпиънс Къп. Редовното време на стадион „Роуз Бол“ в Пасадина (щат Калифорния) завърши при резултат 2:2, след като „шпорите“ наваксаха пасив от два гола. Това беше първата проверка на Барса през това лято. Двубоят се игра пред 66 805 зрители.

Каталунците взеха ранен аванс от два гола, след като в първите 30 минути Мунир ел Хамдауи и новото попълнение Артур се разписаха след асистенции на Рафиня. Артур беше точен с удар от границата на наказателното поле. Тотнъм изравни в рамките на две минути през втората половина на второто полувреме. Сон Хьон Мин намали в 73-ата, а след това Жорж-Кевин Нкуду беше точен.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

При дузпите Барселона показа повече здрави нерви. Петимата играчи на „блаугранас“ не сбъркаха от бялата точка, а Малком, който преди дни беше привлечен за 41 милиона евро от Бордо под носа на Рома, реализира победното попадение. Антони Георгиу пропусна единствен от Тотнъм, но това беше достатъчна за загубата на тима му.

В сряда рано сутринта българско време на Барселона предстои мач срещу Рома, а другата неделя е срещата с Милан. На 1 август Тотнъм се изправя срещу „росонерите“, а след това има контрола с Жирона на 4 август.