Най-скъпият футболист в историята на футбола Неймар реагира след скандалната новина от испанския вестник "Марка" и ESPN, който разтръбиха, че бразилецът едва не се е сбил с вратаря Джанлуиджи Донарума след загубата на ПСЖ с 1:3 от Реал (Мадрид) и отпадането с общ резултат на 1/8-финалите в Шампионската лига.

Нападателят на парижани отрече тези информации и сподели екранна снимка от събеседването си с италианския вратар в приложението Whatsapp. Обкръжението на Донарума също вече отрече спекулациите.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От съобщенията между двамата се вижда как Донарума изпраща новината на „Марка“ на Неймар, като му казва: „Хей, Ней, съжалявам за вчера, тази новина е неприемлива“.

"Приятелю! Това може да се случи във футбола“, отговаря Неймар.

„Ние сме отбор и всички сме с теб. Много си млад и ще спечелиш много. Реагирай, продължи напред. Прегръщам те“, продължава бразилецът и обвинява журналистите, които изнасят информацията за разправия между двамата.

„Мразя да се налага да говоря за новини… но тази публикация е лъжа. Нямаше бой в съблекалнята!!! Некомпетентните журналисти се опитват да се промотират. Може би следващия път, нали?", завършва бразилецът.