ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача Аталанта - Наполи представителите на Ефбет лига в новата игра на БЛИЦ Звездна лига 

Лидерът Наполи обърна като гост втория Аталанта с 2:1 в дербито от 13-ия кръг и след деветата си поредна шампионатна победа дръпна на върха в италианската Серия „А“.

Адемола Луукман (19-дузпа) даде аванс на бергамаските, но гостите бързо изравниха чрез Виктор Осимен след пас на Пьотър Зиелински. Северномакедонският национал Елиф Елмас (35) пък направи обрата пълен след асистенция на Осимен. До края на мача гостите доминираха и не позволиха изравняване на резултата.

След успеха си Наполи е лидер с 35 точки и 8 повече от днешния си съперник, който може да отстъпи втората си позиция, ако Милан надвие Специя в късния съботен мач от кръга.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

По-рано днес Емполи победи Сасуоло с 1:0. Това беше пета победа за домакините в последните 11 мача между двата отбора.

Единственото попадение за успеха на Емполи дойде след час игра и бе дело на тийнеджъра Томазо Балданци, който бе изведен на чудесна позиция от Мартин Сатриано. Това бе втора поледна загуба на Сасуоло, който се смъкна във втората половина на таблицата. Емполи е на 12-а позиция.

В другия ранен мач Салернитана и Козенца завършиха 2:2 в Салерно. Домакините излизапха два пъти напред в резултата чрез Кжищоф Пятек и Ласана Кулибали, но гостите не се предаваха и изравняваха, благодарение на Давид Окереке и Даниел Чофани в самия край на мача. С точката Кремонезе се измъкна от последно място и поне временно успя да изпревари Сампдория и Верона.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК