Евентуален трансфер на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид в Ювентус може все още да е в сферата на фантастиката, но информациите по темата се засилват все повече и повече. Според „Марка“ Роналдо търси къща в Торино. Звездата си е наел личен брокер, който му търси нов имот в италианския град.

Изданието пише, че в самия град едва ли ще има подобен бъдещ нов дом за Роналдо, а по-скоро ще бъде в покрайнините или в близост до Торино. Кристиано иска задължително къщата да има вътрешен басейн, тъй като зимите по склоновете на Алпите са студени и времето няма да бъде толкова добронамерено, колкото в Мадрид.

Според друга информация – на италианската медия Premium Sport, Роналдо се е срещнал за преговори с Ювентус още преди началото на Световното първенство в Русия. Португалецът е бил в компанията на своя агент Жорже Мендеш.

Двамата били по-настоятелни за осъществяване на въпросна сделка, а представителят от страна на „бианконерите“ бил спортният директор на клуба Фабио Паратици.

Източниците на въпросното издание разкриват, че петкратният носител на „Златната топка“ настоял да получава по 30 милиона евро година, като в тази сума не влизат постъпленията му от спонсорски договори.