Английският фен Чарли Пери се похвали, че се напил и взел наркотици преди големия финал на Евро 2020 с Италия в края на миналата седмица, а след това е запалил ракета в задника си пред „Уембли“. Негов приятел го снима как пали фойерверка в нетрезво състояние, а кадрите бяха публикувани от британския таблоид „Сън“.

25-годишният привърженик на „трите лъва“ изчислява, че е изпил 20 сайдера преди мача, а бил пиян още от сутринта. След това той е шмъркал „прах“ и е влязъл на стадиона без билет по време на предизвикания хаос от 2500 пияни фена, които нахлуха на „Уембли“.

„Това беше най-големият ден в живота ми. Този ден нямаше правила. Не бях на себе си. Очевидно нямах билет. И преди бях влизал като тарикат, така че вече знаех как да вляза на стадиона", споделя Чарли Пери, който гледал без пари и полуфинала на Англия срещу Дания.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Докато хиляди фенове на Англия пиеха и пееха около обяд преди мача, той беше сниман как шмърка подобно на кокаин вещество. Минути по-късно, подтикван от други пиещи фенове, той сваля панталона си и поставя запалена фойерверка между задните си части. Пери признава, че не е изпитвал болка по време на безразсъдната каскада, защото вече е бил тотално разбит и е искал само да развесели другите хора.

„Факелът изгоря за около десетина секунди около бузите, не усетих нищо, защото бях силно опиянен“, разказва фенът на „трите лъва“ за безразсъдството си и завършва: „С приятелите ми имахме една от най-добрите шест седмици в живота си. Ще се видим в Катар."