ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Милан загуби с 2:5 от намиращия се близо до зоната на изпадащите Сасуоло в двубой от 20-ия кръг на италианската Серия "А".

"Росонерите" записаха четвърти мач без победа в елита и вече са на четвърто място в класирането, докато Сасуоло се изкачи до 16-ата позиция, задминавайки Специя, и е с 20 точки.

Милан вкара гол още в 8-ата минута домакините вкараха, но попадение на Оливие Жиру не беше зачетено заради засада. Наложи се намесата на системата VAR, за да установи, че нападателят е бил в нередовна позиция.

В 19-ата минута Сасуоло откри резултата - Доменико Берарди намери Грегъри Дефрел който плъзна топката в мрежата за 1:0.

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Три минути по-късно Сасуоло удвои преднината си (2:0). Берарди отново асистира.

В средата на първата част Милан намали изоставането си в 24-тата минута (2:1). Давиде Калабрия центрира към Оливие Жиру, който с хубав удар с глава реализира от близко разстояние.

Половин час след началото Сасуоло възстанови преднината си от два гола. След две асистенциия Берарди записа името си и сред голмайсторите, като направи резултата 3:1 в полза на гостите.

Головете продължиха да валят през втората част, все така във вратата на Милан. В 46-ата минута Калабрия извърши фал в наказателното поле и главният съдия беше подтикнат да посочи бялата точка. Зад топката застана Арманд Льорианте, който преодоля Татарушану – 1:4.

В 54-тата минута Сандро Тонали центрира от пряк свободен удар. Анте Ребич изскочи зад защитата на Сасуоло и вкара, но беше в положение на тънка засада, така че голът не беше засечен.

В 79-ата минута Матеуш Енрике и Берарди комбинираха страхотно. Първият излезе на чиста позиция и не разочарова с хубав удар в левия ъгъл на вратата направи резултата 5:1.

Две минути по-късно Милан вкара втори почетен гол (5:2). Той беше дело на Дивок Ориги. Нападателят беше изведен в коридор и с хубав изстрел преодоля вратаря. Този втори гол обаче по никакъв начин не оправдава Милан за тежкото поражение у дома.

В следващия кръг „росонерите“ се изправят срещу градския съперник Интер, докато Сасуоло посреща Аталанта.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК