ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Интер допусна шокираща загуба у дома от Емполи с 0:1 в мача им от 19-ия кръг на италианската Серия "А" и остана трети, на точка от градския съперник Милан и на 13 точки след лидера Наполи. Решаващ за развоя на мача бе червеният картон, който Милан Шкриняр получи малко преди края на първото полувреме. Победата за гостите дойде с гол на Томазо Балданци (66).

Още в 12-ата минута удар на Николо Камбиаги бе спасен от вратаря на "нерадзурите" Андре Онана. Интер отговори с удар по земя на Федерико Димарко, който бе отразено от Гийермо Викарио.

Малко след изтичането на половин час игра Лаутаро Мартинес нахлу в наказателното поле и стреля, но прати топката на сантиметри над вратата.

Пет минути преди края на полувремето домакините получиха жесток удар, след като Милан Шкриняр бе изгонен с втори жълт и червен картон.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Емполи бе с човек повече след почивката и малко преди да изтече час игра Недим Байрами пропиля добра възможност, след като негов удар бе спасен от Андре Онана. Превъзходството на гостите бе материализирано в 66-ата минута, когато Недим Байрами пусна къс успореден пас към Томазо Балданци, който матира Онана с удар по земята за 0:1.

След гола домакините се втурнаха напред, като в 75-ата минута Един Джеко стреля неточно, а две минути сред това Стефан де Врай стреля с глава и уцели гредата. Натискът на "нерадзурите" не даде резултат и Емполи си тръгна от Милано с трите точки.

След равенството Интер остава на трето място във временното класиране с 37 точки, а Емполи е на 9-а позиция с 25 точки на сметката си.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК