Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Нападателят на бразилския национален тим и ПСЖ Неймар отговори на онези, коиъо го критикуват, че е симулирал при множеството търкаляния по терените на Мондиал 2018 в Русия.

„Мислите ли, че постоянно искам да страдам? Не. Боли ме! След мачовете съм прекарвал четири или пет часа с лед. Трудно е, но когато човек го преживее, ще разбере. Видях шеги за моите падания, но ги приех с чувство за хумор. Дори вчера пуснах една смешка с деца в "Instagram”, сподели Неймар пред "Sky Sports".

“Не мога да стоя пред съперника и да му кажа: „Съжалявам, но трябва да вкарам гол“. Трябва да го заобиколя, а той ще се опита да ме спре и обезвреди. Често съм по-бърз от съперниците, така че ме удрят. Съдията трябва да види това“, казва още брезилецът.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

По време на Световното в Русия Неймар бе критикуван за постоянни симулации. Телевизия RTS Sport дори изчисли, че за четири мача той е прекарал на терена 13 минути и 50 секунди, а поведението му стана причина за безбройни вицове и шеги. Португалската спасителна служба например направи плакат за фалшиви обаждания със снимка на страдащия бразилец.

Неймар и Бразилия отпаднаха на четвъртфиналите от Белгия (1:2), а световен шампион стана Франция след успех с 4:2 над Хърватия на финала.