Нападателят на Барселона Неймар коментира способностите си, заедно с тези на Меси и Луис Суарес, сравнение с нападателното трио на Реал (Мадрид) – Роналдо, Бензема и Бейл. Наближаващото Ел Класико на 22 март кара испанските журналисти да търсят усилено за коментар всички участващи. Напоследък офанзивата на Барселона се справя много по-добре от тази на Реал, а Неймар определи каталунското трио за по-добро.

„Не знам дали нашето трио е страхотно, но се опитваме да създадем неприятности за съперника. Всеки път се опознаваме все по-добре. Суарес и Меси са двама играчи, с които не смятам, че е нужно да разговаряме. Меси е най-добрият в света, а Луис Суарес също е сред най-добрите. Удоволствие е да работя с тях“, каза бразилецът.

„Дали сме по добри от Роналдо, Бейл и Бензема? Мисля, че да, но предпочитам да не обсъждам съперниците ни”, допълни Неймар.

„Ел Класико ще бъде като финал. Ние имаме много добър отбор. Мислим само за победата. Как ще приемем разлика от 4 точки пред Реал? Трябва да следваме нашия стил, има още много мачове“, добави звездата на Барселона.