Вратарят на националния отбор Николай Михайлов обясни пред БНТ защо не е направил трансфер от Верона в друг отбор през тази зима. Стражът разкри, че два испански тима и Съндърланд са го искали под наем. Той призна, че има интерес от страна на руски и украински тимове към него. В тези две държави трансферният прозорец още не е затворен. БЛИЦ писа за тази възможност на 31 януари.
 
„Съндърланд ме искаше за 6 месеца под наем и да се боря с вратаря Вито Маноне за титулярно място. Реших да не отивам под наем за няколко месеца в Англия или Испания, след като видях как се развиваха нещата“, обяви Михайлов.
 
„С единия отбор от Испания имаше разминаване в условията и не се разбрахме. Друг тамошен тим ме искаш под наем с имаше опция за откупуване, но цената беше твърде голяма“, допълни националът.
 
„За Русия и Украйна, където пазарът не е затворен – трансфер не е невъзможен, много отбори имат интерес. Едно е да има интерес, друго оферта. Нищо не се знае“, разкри вратарят.
 
„Една прибързана крачка направих през лятото, реших сега да не правя нова. Засега оставам във Верона и ще опитам да се възстановя от контузията, която ме тормози от няколко седмици“, категоричен е Николай Михайлов.