Вратарят на българския национален отбор и Твенте Николай Михайлов призна, че английският елитен Фулъм проявява интерес към него и не е изключено да отправи конкретна оферта до тима от Енсхеде през лятото. 24-годишният страж подчерта, че лондончани далеч не са най-настойчиви за неговия подпис.

„Има и по-заинтересовани клубове от Фулъм. Но преди всичко искам да се съсредоточа върху изявите си в Твенте“, сподели лаконично Михайлов пред холандските медии.

Договорът на българина с Твенте е до лятото на 2014 година, а Фулъм изпитва трудности в търсенето нов вратар, след като през зимата се провали в опита си да привлече холандския национал и страж на Рома Маартен Стекеленбург.

В момента титулярен вратар на Котиджърс е 40-годишният Марк Шварцер, но холандският мениджър Мартин Йол смята да привлече българския страж през лятото. Ако това се случи, Михайлов ще стане третият българин в състава на Фулъм след нападателя Димитър Бербатов и съотборника му в националния отбор на България Станислав Манолев.