Норич победи Брайтън с 2:0 в мач от английската Чемпиъншип. Гостите вече си бяха осигурили промоция за Висшата лига и пристигнаха спокойни. „Канарчетата“ загуби и на теория шансовете си да достигне до плейофите. Куриозното е, че и двете попадения в срещата бяха автоголове на вратаря Дейвид Стокдейл от гостите. По идентичен начин станаха положенията. Причард от домакините стреляше в напречната греда, а оттам топката се отбиваше в гърба на плонжиралия страж и спираше в мрежата.

Първо това се случи в 18-ата минута, а в 39-ата Стокдейл повтори „упражнението“ за крайното 2:0. Норич е осми в класирането с 66 точки. Брайтън е първи с 92. Преди първия съдийски сигнал двата тима почетоха паметтана Уго Ехиог.

Треньорът в школата на Тотнъм получи сърдечен удар на игрището, беше приет в болница, където на 44-годишна възраст издъхна.

Бившият английски национал Ехиог игра през кариерата си за Уест Бромич, Астън Вила, Мидълзбро, Лийдс, Глазгоу Рейнджърс, Шефилд Юнайтед и аматьорския Уембли, а от 2014 година работеше в школата на Тотнъм.