Мениджърът на Челси Томас Тухел е получил пълната подкрепа на собственика Роман Абрамович във връзка със скандала с нападателя Ромелу Лукаку. Белгийският национал беше отстранен от първия отбор на „сините“ заради експлозивно интервю за италианска медия.

В изявлението си той критикува Тухел, а освен това е признал, че не се чувства щастлив в Челси и иска да се завърне в Интер. Заради това германският специалист отстрани Лукаку от отбора за дербито с Ливърпул (2:2) в неделя.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Вчера Ромелу Лукаку и Томас Тухел са провели среща. Според „Скай Спортс“ двамата са изчистили недоразуменията и нападателят ще остане на „Стамфорд Бридж“. Белгиецът е поднесъл извиненията си заради отправените критики, а мениджърът на „сините“ му е простил.

Предстои да разберем дали нападателят ще бъде включен в групата на Челси за предстоящия утре първи полуфинал от Купата на Лигата срещу Тотнъм. В събота „сините“ приемат Честърфилд в среща от 3 кръг на ФА Къп. За 12 януари е предвиден реваншът с „шпорите“, а на 15 януари предстои гостуване на Манчестър Сити във Висшата лига.