ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

След като съдът в Барселона реши да остави в затвор бразилеца Дани Алвес без право на освобождаване с гаранция, легендата получи нов жесток удар. Мексиканският тим УНАМ Пумас реши да прекрати договора на най-титулувания футболист в историята с 46 спечелени трофея.

Даниел Алвес беше арестуван за сексуален тормоз, но впоследствие му бе повдигнато обвинение за изнасилване след нови показания на потърпевшата жена. Тя твърди, че всичко се е случило в една от ВИП тоалетните на дискотека “Sutton” в каталунската столица на 30 декември 2022 година. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Президентът на мексиканския клуб Леополдо Силва обясни, че договорът на 39-годишния бивш защитник на Барселона ще бъде прекратен, защото причината е справедлива.

„След информацията, която бе съобщена днес от съдебния процес, пред който е изправен Дани Алвес, който е задържан в Испания, решихме да съобщим следното: Пумас взе решение да прекрати договора на Дани Алвес с основателна причина, считано от днес“, заяви Леополдо Силва.

„С това съобщение клубът потвърждава своя ангажимент и социална позиция да не толерира подобни действия, от който и да е футболист и член на организацията. Няма да толерираме нарушаване на духа и ценностите на Пумас“, допълва босът на клуба.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК